Bélyegző készítés-gravírozás

Bélyegzőkészítés

1. Milyen bélyegzőtípust válasszon?
Lényeg, az, hogy milyen területen használják a bélyegzőt. Irodákba, magánszemélyeknek a műanyag önfestékező és zsebbélyegzőink tökéletesek. Nagyobb, erősebb igénybevételre, pl.: raktárakba, áruvételhez, a Professional Line fémházas családunkat ajánljuk.
 
2. Honnan tudja, hogy mekkora bélyegzőre van szüksége?
Bélyegzőinknél fel van tüntetve, hogy hány sor az, ami még olvashatóan elfél az adott típuson. Csak meg kell néznünk a sorok száma alapján, és azt kell eldöntenünk, hogy fém, vagy műanyag házas legyen a rendelt bélyegző.
 
3. Cégük logóját is felrakathatja a bélyegzőre, megoldható.
Természetesen megoldható, csak jó minőségű, vektoros grafikát kell a mellékletben feltölteni.
  
4. Milyen szöveget írjunk a bélyegzőre?
Cégeknek: a cég neve, székhelye, adószáma. Ezen kívül még ráírható: cégjegyzékszám, bankszámlaszám, elérhetőségek (telefon, mail címe) stb.
Egyéni vállalkozóknak: vállalkozó neve, címe, adószáma, nyilvántartási száma.
 
5. Aláírás bélyegzőt is tudunk készíteni!
Igen, tudunk. Csak egy jó minőségű aláírásra van szükségünk.

Gravírozás

A legjobb ajándék alkalomhoz illő, személyre szóló és kedves emléket juttat az ajándékozott eszébe valahányszor rápillant. Ilyen meglepetéseket vásárolhatnak az ajándéküzletbe betérők, melyeket gravírozással lehet igazán egyedivé tenni.

A mechanikus gravírozás egyfajta marási eljárás, ahol a megjeleníteni kívánt szöveg vagy kép úgy alakul ki, hogy egy forgó marófej eltávolítja az anyagfelesleget a tárgyról, vagy a gyémántfejjel történő "karcolás" a felületbe mélyedést, barázdát húz. Sűrűségét és mélységét az anyag minősége határozza meg. Ezeknek a gravírozható tárgyaknak anyaga lehet fém, nemesfém és különböző felületkezeléssel ellátott anyagok. Gépünk korszerű számítógép vezérléssel dolgozik.

A lézergravírozás során nagy teljesítményű CO2 lézer használatával jelenítjük meg a szöveget, ábrát a megmunkálandó felületen. A lézersugár a megfelelő helyen elpárologtatja az anyag felső rétegét így jön létre a kívánt kép. A különböző anyagokra eltérő hatékonysággal lehet gravírozni!

Bélyegzőkészítési és gravírozási munkáinról fotókat itt tekinthet meg>>>